Bordspellen

Vanaf 250 exemplaren

Bordspellen

Een bordspel brengt mensen samen om tafel. Er is sociale interactie en gezelligheid waarin uw bedrijf of organisatie het middelpunt is.

Fortuna kan uw eigen bedrukte bordspellen leveren vanaf 250 stuks. Dit kan een gepersonaliseerd ganzenbordspel zijn, al of niet aangevuld met vragenkaarten. Maar ook een helemaal op maat gemaakt bordspel met allerlei verschillende soorten onderdelen is mogelijk.

Er is ruime keuze uit verschillende soorten formaten voor het spelbord en de speldoos. Wij helpen u graag om uw ideeën om te zetten naar een mooi product.

Bordspellen voor bedrijven

Een mooi bedrijfsspel wordt vaak gebruikt als cadeau voor relaties en personeel. Personaliseer een bestaand spel zoals Ganzenbord met uw eigen afbeeldingen, of creëer een eigen spel met verwijzingen naar uw bedrijf. 

Bordspellen als hulpmiddel of tool

Voor trainingen, educatieve doeleinden en instructie kunnen bordspellen een handig en laagdrempelige tool zijn om bepaalde onderwerpen bespreekbaar te maken. In de vorm van een bordspel komen mensen op een speelse manier in aanraking met het thema.

Bordspellen voor de consumentenmarkt

We kunnen u ook helpen met het produceren van bordspellen voor de consumentenmarkt. Heeft u een idee en zou u dat graag verder uitwerken? We helpen u graag verder bij de ontwikkeling van uw spel.

Speciale onderdelen

Om uw eigen bordspel nog meer te personaliseren hebben we een ruim aanbod aan verschillende soorten spelstukken en dobbelstenen in allerlei vormen en kleuren. Deze kunnen uiteraard ook geheel op maat worden gemaakt.

Al vanaf 250 exemplaren

5-7 weken levertijd

Vrijblijvende prijsopgave

Jarenlange ervaring

Offerte opvragen

Heeft u speciale wensen, laat het ons weten. Er is veel mogelijk.

We beginnen tenslotte met wit papier, en hiermee kunnen we doen wat u wilt.

Creëer mijn

maatwerk spel

We helpen u graag met het ontwerp van uw eigen spel!